• Klienter:
  Lolo & Aunty
  Plats:
  Svalöv
  Projekt Typ:
  Branding
  Projektdatum:
  2023-10-10

  Lolo & Aunty

  Här presenterar vi stolt Lolo & Aunty, en färgstark och nyligen etablerad food truck-ventyr som kittlar smaklökarna genom att blanda olika kulinariska kulturer till en underbar fusion. I hjärtat av denna gastronomiska resa ligger en strävan efter att skapa en unik matsalsupplevelse som harmoniserar smaker från hela världen.

  För detta spännande varumärkesprojekt hade vi nöjet att samarbeta med Lolo & Aunty för att förverkliga deras kulinariska vision. Vår omfattande varumärkespaket fångar inte bara deras essens utan säkerställer också en sömlös och minnesvärd varumärkesidentitet.

  Resan började med skapandet av en distinkt logotyp, en visuell mästerverk som fångar andan av Lolo & Aunty's kulinariska fusion. Detta emblem tjänar som ansiktet utåt för varumärket och berättar en historia om mångfald och kulinarisk innovation.

  För att bibehålla konsekvens och sammanhang över alla beröringspunkter utvecklade vi noggrant en omfattande varumärkesriktlinje. Detta dokument fungerar som en vägkarta och ger tydliga regler och principer för att vägleda tillämpningen av varumärket på olika medier. Det säkerställer att varje interaktion med Lolo & Aunty, vare sig det är digitalt eller fysiskt, resoneras med varumärkets identitet.

  Food truck-designen är en mobil målarduk som för varumärket ut på gatorna på ett visuellt imponerande och uppmärksamhetsväckande sätt. Designen visar inte bara upp kökets eklektiska natur utan fungerar också som en mobil skylt som drar till sig nyfikna matentusiaster på långt håll.

  För att komplettera paketet kuraterade vi förpackningar som inte bara bevarar Lolo & Aunty's kulinariska kreationers färskhet utan fungerar också som en förlängning av själva varumärket. Från det ögonblick kunderna får syn på förpackningen möts de av en visuell fest som återspeglar den ljuvliga upplevelsen inuti.

  Lolo & Aunty's varumärkesresa är en hyllning till mångfald, innovation och kulinariskt överlägsenhet och lämnar ett outplånligt avtryck på den blomstrande food truck-scenen. Det handlar inte bara om mat; det handlar om en kulturell resa som börjar med en enda tugga.