• Klienter:
  Art Avenue Trading & Contracting
  Plats:
  Doha
  Projekt Typ:
  Branding

  Cinema8

  På Aurorium Marketing är vi glada att presentera vårt senaste uppdrag, ett fängslande varumärkesprojekt för den revolutionerande hemmabio-upplevelsen - Cinema8. Detta projekt markerar ett betydande steg för att omdefiniera hemunderhållning genom att sömlöst förena toppmodern teknik med enastående estetik.

  Mål:
  Vår uppgift var att skapa en omfattande varumärkesprofil som fångar Cinema8:s essens och omvandlar det till en symbol för en förtrollande och sofistikerad hemmabio.

  Koncept:
  Inspirationen hämtades från filmvärlden, där vårt designteam noggrant kuraterade en visuell identitet som speglar elegans och spänning av en filmpremiär. Logotypen, en fusion av modern minimalism och filmisk storhet, symboliserar den sömlösa integrationen av toppmodern teknik med hemmets bekvämlighet.

  Färgpalett:
  Vi valde noggrant en palett som balanserar hemmets värme med spänningen i bioupplevelsen. Djupa, rika toner väcker en känsla av lyx, medan subtila gradienter återspeglar Cinema8:s dynamiska ljud- och bildupplevelse.

  Typografi:
  Den valda typografin utstrålar modernitet och elegans, i linje med Cinema8:s åtagande om toppmodern teknik. Den säkerställer tydlig kommunikation samtidigt som den behåller en luft av sofistikering.

  Marknadsföringsmaterial:
  Varje interaktionspunkt, från förpackningen till marknadsföringsmaterialen, återspeglar den sammanhängande varumärkesstrategin. Vårt team fördjupade sig i att skapa en förtrollande varumärkesberättelse som sträcker sig från själva produkten till användarupplevelsen.

  Cinema8 varumärkesprofilering handlar inte bara om visuell attraktion; det handlar om att skapa ett varumärke som harmoniserar med glädjen av filmisk eskapism inom hemmets trygghet. Aurorium Marketing är stolta över att ha spelat en avgörande roll i att förverkliga denna vision och se till att Cinema8 står som en symbol för en oöverträffad hemunderhållning.